Bejelentkezés


felhasználónév
jelszó

Hírek

2020-05-03
Pozitív várakozással tekintenek a kijárási korlátozások bejelentett vidéki enyhítésére a balatoni vendéglátósok, már megkezdték a teraszok előkészítését, várják a részletszabályokat.
2019-05-09
A Balatoni Turizmus Szövetség május 4-én tesztelte a Balaton legjobb fagyijait. A 2019. évi Balaton Fagyija versenyre 13 fagyizó nevezett, köztük négyen Veszprém megyéből. Az almádi Amaretto, a fűzfői Tutti Frutti és a veszprémi Völgy Fagyizó mellett, a versenyen kívül résztvevő tavalyi győztest, a füredi Bagaméri Fagyizót is felkeresték a bírák a hétvégén.
Médiaajánlat


Balatonivitorlazas.hu: információs és programajánló weboldal

A site célja a balatoni vitorlázás népszerűsítése és bemutatása. Az oldalon megtalálhatóak a balatoni vitorlásbérléssel és oktatással foglalkozó cégek és magánszemélyek elérhetősége, valamint folyamatosan kerülnek fel a különböző vitorlásprogramok és egyéb hasznos információk.

 

Az utóbbi időben a vitorlázás az aktív pihenést kedvelők körében egyre népszerűbb lett, és ennek Magyarországon a legideálisabb helyszíne kibővített, felújított kikötőivel a Balaton. Az oldal készítői ezt a fokozott érdeklődést figyelembe véve alakították ki a honlap tartalmát, odafigyelve arra is, hogy a látogatók a bérlés, az oktatás és a táborok mellett akár csapatépítő programokra, valamint esküvői és egyéb más rendezvények helyszíneként is gondoljanak a vitorlásokra. Az oldal tulajdonosa az Optimalnet Keresőmarketing Ügynökség.

 

Egyedi médiaajánlatkérés: info@balatonivitorlazas.hu

 

Megjelenítési lehetőségek:

 

hajóbérlési adatbázis,

 

oktatás/táborok adatbázis,

 

pr hírek csomag,

 

pr programok csomag,

 

banner (felső, bal, illetve jobb oldalt)

© 2020 Balatonivitorlazas.hu