Bejelentkezés


felhasználónév
jelszó

Hírek

2017-02-17
Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2017-ben is felvonultatja a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajó piacot, valamint a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, kiegészítőket és felszereléseket.
2017-02-17
Május 31-ig két magyar nyelvű, kiadatlan és más pályázaton még nem szerepelt vers beküldésével lehet jelentkezni a 25. alkalommal meghirdetett jubileumi Salvatore Quasimodo Költőversenyre – mondta el Mezey Katalin, a Salvatore Quasimodo Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Budapesten.
Médiaajánlat


Balatonivitorlazas.hu: információs és programajánló weboldal

A site célja a balatoni vitorlázás népszerűsítése és bemutatása. Az oldalon megtalálhatóak a balatoni vitorlásbérléssel és oktatással foglalkozó cégek és magánszemélyek elérhetősége, valamint folyamatosan kerülnek fel a különböző vitorlásprogramok és egyéb hasznos információk.

 

Az utóbbi időben a vitorlázás az aktív pihenést kedvelők körében egyre népszerűbb lett, és ennek Magyarországon a legideálisabb helyszíne kibővített, felújított kikötőivel a Balaton. Az oldal készítői ezt a fokozott érdeklődést figyelembe véve alakították ki a honlap tartalmát, odafigyelve arra is, hogy a látogatók a bérlés, az oktatás és a táborok mellett akár csapatépítő programokra, valamint esküvői és egyéb más rendezvények helyszíneként is gondoljanak a vitorlásokra. Az oldal tulajdonosa az Optimalnet Keresőmarketing Ügynökség.

 

Egyedi médiaajánlatkérés: info@balatonivitorlazas.hu

 

Megjelenítési lehetőségek:

 

hajóbérlési adatbázis,

 

oktatás/táborok adatbázis,

 

pr hírek csomag,

 

pr programok csomag,

 

banner (felső, bal, illetve jobb oldalt)

© 2009 Balatonivitorlazas.hu