Bejelentkezés


felhasználónév
jelszó

Hírek

2020-05-03
Pozitív várakozással tekintenek a kijárási korlátozások bejelentett vidéki enyhítésére a balatoni vendéglátósok, már megkezdték a teraszok előkészítését, várják a részletszabályokat.
2019-05-09
A Balatoni Turizmus Szövetség május 4-én tesztelte a Balaton legjobb fagyijait. A 2019. évi Balaton Fagyija versenyre 13 fagyizó nevezett, köztük négyen Veszprém megyéből. Az almádi Amaretto, a fűzfői Tutti Frutti és a veszprémi Völgy Fagyizó mellett, a versenyen kívül résztvevő tavalyi győztest, a füredi Bagaméri Fagyizót is felkeresték a bírák a hétvégén.
Vitorlás bérlés


További képek
Hajó adatai:
Rendezvényhajó
Férőhely:
39
Alvóhely:
0
Évjárat:
1988
Hossz:
18 m
Szélesség:
5.2 m
Merülés:
1.75 m
Nagyvitorla:
igen
Orrvitorla:
igen
Személyek száma:
39 fő
Motor:
Ford 
Tömeg:
24 kg
Tőkesúly tömege::
0 kg
Extrák:
220V-os csatlakozási lehetőség; Automata kormány; Állómagaságú kabin; Bahart kikötői kártya; Beépített motor; Bimini; Cockpitből vezérelhető önindítós külmotor; DVD lejátszó ; Fürdőlépcső; Fockroller; Folyóvizes mosogató; Körkormány; Mahagóni belső; Motoros horgonycsörlő; Parti és fedélzeti áram; Rádió/mp3/cd lejátszó; Teakfa deck; WC fülke (pumpás WC)

Általános információk:
Az elmúlt évek tapasztalatai és referenciái alapján szervezünk rendezvényeket a Balatonon, egész napos programcsomagokkal, szállás, étkezési szolgáltatásokkal. Fő profilunk a vitorlás, hajós rendezvények bonyolítása a megszokott hajókirándulástól az extrém kivitelezésig. Tartson velünk a Balatonon! A Talizmán-yacht egy tradicionális, kétárbocos gulet, a Balaton legnagyobb vitorlás személyszállító yachtja: befogadóképessége 39 fő, az elegáns belső terében levo szalon 20 fő számára kényelmes. Utasaink, ha kedvük tartja, a hajókiránduláson kormányozhatják a hajót, részt vehetnek a vitorlák ki és bevonásában, segédkezhetnek a manőverezésnél. Aki kényelemre vágyik, pihenhet a napfénytől védett heverőkön a hajó tatján, vagy napozhat a fedélzeten.


Képzett trénerek irányításával a résztvevők csoportokba szervezésével, forgószínpadszerűen vezényeljük le nagyobb létszámú szervezetek, csoportok tréningjeit, vitorlás csapatépítő játékait.
„Nálunk mindenki egy csónakban evez!”
A hajón mindenki számára akad tennivaló - a vitorlázás kitünő alkalom a csapatépítésre. A csapattagok összehangolt munkájára van szükség a manőverek végrehajtásakor, vagy a szimulált vészhelyzetben. A résztvevők vitorlás ügyességi játékokban is versenghetnek egymással; a kapitány és a játékvezető irányításával mindenki lelkes izgalomban ég, akárcsak egy igazi versenyen! Kishajóink bevonásával a 39 főnél nagyobb létszámú csoportok számára is szervezünk regattát, amelyen a Talizmán bázis hajóként szolgál.


Cégünk flottája különböz méretű,funkciójú hajókból áll, így a vendégeink letszámának legjobban megfelelő kapacítású hajót tudjuk biztosítani az igényelt személyzettel és szolgáltatásokkal.
A 4 fős baráti társaságtól,családtól a 84 fős céges csoportokig szervezünk balatoni vitorlás kirándulásokat, természetesen a nagyobb létszám sem jelent akadályt.
Az általunk ajánlott desztinációkban, Siófok, Balatonfüred, Csopak, Tihany, Balatonlelle, Badacsony, Keszthely, további programokat és igényes catering szolgáltatásokat tudunk biztosítani hajóútjainkon.
Akár aktív akár passzív időtöltéshez a hajóbérlés minden alkalomra megfelelő választás:
- Gyerekprogramok - arcfestés, lufibohóc,kutyashow.
- Születésnap, névnap, évforduló - tortával, pezsgővel és tüzijátékkal.
- Legénybúcsú, leánybúcsú, baráti összejövetel - különleges koktélokkal és az ünnepléshez extra szolgáltatásokkal.
- Borkostolók, a helyi neves pincészetekkel együttműködve.
- Horgásztúrák
- Osztálykirándulások számára diákszállást, hostel és étkezési megoldásokat is kínálunk
- Nyugdíjas klubbok számára, kirándulásainkhoz idegen vezetőt is tudunk biztosítani.

© 2020 Balatonivitorlazas.hu