Bejelentkezés


felhasználónév
jelszó

Hírek

2017-02-17
Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye 2017-ben is felvonultatja a hazai vitorlás, elektromos és motoros hajó piacot, valamint a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, kiegészítőket és felszereléseket.
2017-02-17
Május 31-ig két magyar nyelvű, kiadatlan és más pályázaton még nem szerepelt vers beküldésével lehet jelentkezni a 25. alkalommal meghirdetett jubileumi Salvatore Quasimodo Költőversenyre – mondta el Mezey Katalin, a Salvatore Quasimodo Alapítvány kuratóriumi elnöke szerdán Budapesten.
Ajánlatkérés


* Érdeklődő neve:
* Érdeklődő e-mail címe:
Érdeklődő telefonszáma:
Utasok száma?
Bérlés kezdete:
Bérlés hossza (napok):
Igénylek túravezetőt:
Vitorlás igazolvány száma:
Kikötő:
Megjegyzés:

Egyedi ajánlatkérést azok számára ajánljuk, akik:

 

  • A kiválasztott időpontra nem találnak megfelelő hajót, illetve egy vagy annál több hétre szeretnének foglalni.
  • Vállalatok, cégek részére magas létszámú bérlés lebonyolítása, illetve rendezvényszervezés, csapatépítő programok szervezése estetén.
  • Minden más speciális kérést (születésnap, névnap, évfordulók,  legény-, leánybúcsú, baráti összejövetelek, gyerekprogramok) is itt tud munkatársainknak jelezni, akik, 24 órán belül válaszolnak kérésére.

Oldalunkon lehetősége van online hajófoglalásra is ha regisztrál, amely megkönnyíti a foglalás menetét, mivel a kiválasztott hajót azonnal be tudja foglalni.

© 2009 Balatonivitorlazas.hu