Bejelentkezés


felhasználónév
jelszó

Hírek

2020-05-03
Pozitív várakozással tekintenek a kijárási korlátozások bejelentett vidéki enyhítésére a balatoni vendéglátósok, már megkezdték a teraszok előkészítését, várják a részletszabályokat.
2019-05-09
A Balatoni Turizmus Szövetség május 4-én tesztelte a Balaton legjobb fagyijait. A 2019. évi Balaton Fagyija versenyre 13 fagyizó nevezett, köztük négyen Veszprém megyéből. Az almádi Amaretto, a fűzfői Tutti Frutti és a veszprémi Völgy Fagyizó mellett, a versenyen kívül résztvevő tavalyi győztest, a füredi Bagaméri Fagyizót is felkeresték a bírák a hétvégén.
Ajánlatkérés


* Érdeklődő neve:
* Érdeklődő e-mail címe:
Érdeklődő telefonszáma:
Utasok száma?
Bérlés kezdete:
Bérlés hossza (napok):
Igénylek túravezetőt:
Vitorlás igazolvány száma:
Kikötő:
Megjegyzés:

Egyedi ajánlatkérést azok számára ajánljuk, akik:

 

  • A kiválasztott időpontra nem találnak megfelelő hajót, illetve egy vagy annál több hétre szeretnének foglalni.
  • Vállalatok, cégek részére magas létszámú bérlés lebonyolítása, illetve rendezvényszervezés, csapatépítő programok szervezése estetén.
  • Minden más speciális kérést (születésnap, névnap, évfordulók,  legény-, leánybúcsú, baráti összejövetelek, gyerekprogramok) is itt tud munkatársainknak jelezni, akik, 24 órán belül válaszolnak kérésére.

Oldalunkon lehetősége van online hajófoglalásra is ha regisztrál, amely megkönnyíti a foglalás menetét, mivel a kiválasztott hajót azonnal be tudja foglalni.

© 2020 Balatonivitorlazas.hu