Bejelentkezés


felhasználónév
jelszó

Hírek

2020-05-03
Pozitív várakozással tekintenek a kijárási korlátozások bejelentett vidéki enyhítésére a balatoni vendéglátósok, már megkezdték a teraszok előkészítését, várják a részletszabályokat.
2019-05-09
A Balatoni Turizmus Szövetség május 4-én tesztelte a Balaton legjobb fagyijait. A 2019. évi Balaton Fagyija versenyre 13 fagyizó nevezett, köztük négyen Veszprém megyéből. Az almádi Amaretto, a fűzfői Tutti Frutti és a veszprémi Völgy Fagyizó mellett, a versenyen kívül résztvevő tavalyi győztest, a füredi Bagaméri Fagyizót is felkeresték a bírák a hétvégén.

Programok

2019-05-09
Május 19-ig még tart a Nyitott Balaton Programsorozat „Pecsételd végig a Balatont” kezdeményezése, melynek keretein belül a Balaton körüli múzeumokat meglátogatók pecséteket gyűjthetnek, melyekért cserébe ajándék belépőjegyet kapnak a balatonszentgyörgyi Csillagvár Múzeumba. A keszthelyi intézmények közül továbbá május 24-én a Csellengők, lámpások éjszakája alkalmából ingyenesen látogatható a Népviseletes Babamúzeum, 25-én pedig a kiállítás egyet fizet, kettőt kap akcióban tekinthető meg a Csigaparlamenttel együtt.
2019-05-09
Első alkalommal tartanak nagy szezonnyitó hétvégét május 17. és 19. között a siófoki PLÁZSon. Az ingyenes rendezvényen péntek este Király Viktor, szombaton a Magna Cum Laude, vasárnap pedig Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar ad koncertet. Kivonul még a helyi gasztroélet színe-java, lesz kirakodóvásár, sőt hagyományos népi játékokat is kipróbálhatunk.
© 2020 Balatonivitorlazas.hu